• Stichting Midas

Van Oers

Onderneem met voorsprong

Met ruim 400 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Onze organisatie kent zo’n twintig specialismen, die samenwerken als één team. Samen met ondernemers willen we voorop lopen en vooruitkijken, vanuit oprechte nieuwsgierigheid en een oersterke kennisbasis. Van Accountancy tot Corporate Finance. Van Agro tot Zorg. Voor startende ondernemers en ervaren ondernemers. Voor regionaal gewortelde en internationaal navigerende ondernemers.

Wie klanten helpt te ondernemen met voorsprong, moet zelf eerst vooroplopen. Daarom heb je bij Van Oers structureel de ruimte om te groeien, via de Van Oers University. Je kunt het hele jaar door cursussen en trainingen volgen voor vakinhoudelijke verbreding en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je deelnemen aan speciale developmenttrajecten, afgestemd op je functie en werkervaring.

Zijn wij een match? Laat van je horen

Maak de eerste stap in je carrière bij Van Oers. Ontdek wat bij je past, samen met onze recruiter Wendy. Neem contact met haar op of bekijk de vacatures op werkenbijvanoers.nl.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.