• Stichting Midas

Stichting Midas

Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten accountancy aan Hogeschool Avans te Breda. De vereniging promoot groepscohesie door het stimuleren van onderlinge interactie tussen studenten. Een ander belangrijk punt waar Midas voor staat is de beroepsoriëntatie, dit doet zij door een directe link tussen de studenten en het werkveld te leggen.

Ieder lid van Stichting Midas is actief. Dit houdt in dat elk lid een bijdrage levert aan de vereniging. Een bijdrage kan onder andere zijn het helpen met het organiseren van het AAFM Introkamp of de jaarlijkse buitenlandse reis. Stichting Midas is de ideale vereniging om jouw persoonlijke netwerk uit te breiden door deze formele en informele activiteiten. Voorafgaand en tijdens deze activiteiten wordt er heel veel samengewerkt, de leden maken dan ook al snel organisatorisch en communicatief grote stappen. Al met al is lid zijn van Stichting Midas een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van elke accountancy student.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.