• Stichting Midas

Het Bestuur

Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen van het door de Stichting gestelde doel, namelijk het bevorderen van de sociale contacten tussen accountancy studenten aan de Avans Hogeschool Academie voor Management en Finance en de beroepsorganisaties.

Stichting Midas organiseert activiteiten die bijdragen aan het behalen van de doelstelling zoals die is geformuleerd in de statuten. Het bestuur van Stichting Midas ziet erop toe dat de activiteiten in lijn zijn met deze doelstellingen en de activiteiten juist worden voorbereid en uitgevoerd.

Het bestuur van Stichting Midas bestaat uit een vijfkoppigbestuur. Ieder bestuurslid heeft zijn eigen taken die horen bij de functie die wordt bekleed. Tijdens de bestuursvergadering wordt er overlegd over hoe de organisatie van de activiteiten het beste kunnen worden aangepakt. We bespreken strategieën en kijken door middel van feedback hoe we zaken in het vervolg nog beter kunnen aanpakken. Ook zorgen we voor een positieve sfeer tussen de leden van Stichting Midas.

Het bestuur van 2023 - 2024 bestaat uit: 

Voorzitter: Moos van Helvoort

Penningmeester: Fleur Kooijman 

Public Relations: Bram Nass

Secretaris: Tom van Meer

Algemeen Bestuurslid: Kevin Mulder

 

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.