• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Joanknecht


Wie zijn wij?
Stap binnen en je voelt het: die energieke Eindhovense vibe. Specialisten werken hier samen aan financiële en bedrijfskundige vraagstukken van ondernemers en ondernemingen in heel Nederland en daarbuiten.

Het zijn de mensen die Joanknecht uniek maken. Iedereen is anders en dat verschil mag er zijn. We hebben allemaal onze eigen hobby’s, voorkeuren, ideeën, werkstijlen en talenten. En samen zijn we een hechte groep collega’s met het hart op de juiste plek. Mensen die er voor elkaar zijn.

 

Werken bij Joanknecht
Wij willen vooruit en samen de toekomst maken, om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Als een team van individuen met unieke persoonlijkheden vinden we elkaar op belangrijke punten. We voeren ons werk deskundig, betrokken en enthousiast uit, maar vooral: samen. Bij ons ben je niet alleen een professional, maar ook een mens met je eigen kennis, kwaliteiten en talenten. We helpen actief om deze te ontdekken en te versterken.

Hoe het is om bij Joanknecht te werken? Onze mensen vertellen het je.

 

We zijn een Great Place To Work!
Vol trots vertellen we dat we een Great Place To Work zijn. We nemen deel aan een meerjarig onderzoek van Great Place To Work om inzicht te krijgen in de mening en perceptie van onze mensen tegenover onze organisatiecultuur. Dit vinden we belangrijk, omdat onze cultuur en de omgang met elkaar de basis vormen voor een duurzame en toekomstbestendige samenwerking.

 

We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stage of werkstudentschap? Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Neem direct contact op met Joyce van Weert, HR-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9493  of per e-mail.  

Nieuwsgierig? Lees meer over ons op www.werkenbijjoanknecht.nl en bekijk onze werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat in Eindhoven.

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.