• Stichting Midas

Hoek en Blok

Een Hoek en Blok-er herken je direct!

Je draait er niet omheen. Je hebt ambities. Je hebt het in huis. Je zet je tanden erin en gaat ervoor. Je bent een held op sokken, maar wel een dappere. Je denkt: “Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd” – okay – tikkeltje overdreven, maar zo denk je er wel over. Je zoekt niet ‘een’ baan, maar dé baan. En het liefst eentje die je écht goed past. Wij hebben ze, passen ze bij jou?

 

Het draait om balans

En daar draaien we niet omheen. We hebben grote ambities, staan pal voor kwaliteit en werken hard. Maar wel met de menselijke maat… De ‘balans werk-privé’ is bij ons niet alleen een leuk begrip voor op de website, maar is echt een uitgangspunt voor ons handelen. Als het moet, halen we door, maar we vinden het leven naast werk minstens even belangrijk. Een wintersport tijdens de piek van de jaarcijfers? Natuurlijk… dan ligt er sneeuw!

 

Ondernemers laten ondernemen

Ondernemen wordt steeds complexer. Het begint met een goed idee, kwaliteit, een gedegen aanpak en hard werken. Het bedrijf groeit en voor je het weet gaat de meeste tijd en aandacht in allerlei randzaken zitten. Belangrijke randzaken, dat wel. Maar het leidt af van het échte ondernemen. Hoek en Blok ontzorgt de ondernemer. We bundelen onze kennis en bieden haarscherp inzicht in het reilen en zeilen van ondernemingen, maar hebben ook de expertise om te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van de juiste beslissingen.

 

Hoek en Blok

We zijn een breed advieskantoor en bestaan inmiddels meer dan 30 jaar. Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.hoekenblok.nl.

 

De gemiddelde leeftijd op ons kantoor is 35 jaar en het verloop is erg laag. 10- en 15-jarige dienstjubilea komen regelmatig voor. Hoek en Blok heeft een zeer sportieve inslag. Ontmoet ons sportieve team hier! 

https://www.hoekenblok.nl/over-hoek-en-blok/team/

We sponsoren niet alleen veel lokale sportclubs, maar doen zelf vaak en graag mee met tennis-, volleybal-, badminton- en voetbaltoernooien en menig collega loopt regelmatig een hardloopwedstrijd. Ook hebben we een zeer actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseren. Zo hebben we eens met z’n allen op een Solex door de polder getoerd en daarna lekker gebarbecued en gedanst. En ons Après-ski feest was er ook één voor in de boeken!

 

Hoek en Blok heeft 2 vestigingen en beiden zijn binnen 5 minuten rijden vanaf de snelweg te bereiken. Beide vestigingen beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Reis je met openbaar vervoer? Geen probleem, want het station is op loopafstand!

 

Voor meer informatie, onze evenementen én vacatures: www.werkenbijhoekenblok.nl.

 

  

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.