• Stichting Midas

Commissies

Public Relations

Bram Nass, Stijn Huygen, Jochem van den Broek, Pim Peek, Stepan Haroja (niet op de foto), Hari Badloe, Tom van Veenendaal, Naomi Braam en Melissa de Wit. 

Introdagen

Tom van Meer, Kevin Mulder, Lieke van Bedaf, Manon Beeke, Rick de Bruin, Yvanka Gelijns, Alicia Homan en Cesar Wilmsen (niet op de foto). 

Buitenlandse reis

Moos van Helvoort, Fleur Kooijman, Sanne Huisman, Sascha Steijlen (niet op de foto), Niels Tanis, Omar Saijee (niet op de foto), Kim Linskens, Julia Stolk en Niek van Elderen (niet op de foto).

Midasweekend

Kevin Mulder, Fleur Kooijman, Tom van Meer, Sofie Wisselink, Jannus Peijs, Jochem Verspeek, Mees Melis, Wally van Riel, Jasper van Rooij (niet op de foto) en Aaron Wildhagen (niet op de foto). 

Administratie

Fleur Kooijman, Chinedu Decker en Mirte Hereijgers

AMF

Tom van Meer, Kevin Mulder, Danny van de Water en Jasper den Besten (niet op de foto). 

Externe activiteiten

Tom van Meer, Kevin Mulder, Steffi Rosmuller, Martijn Schelfout, Dexten van Nijnatten (niet op de foto), Gijs de Leeuw (niet op de foto), Kelly Beenhakkers, Nick de Waal en Luuk van Doorn. 

Tikibad

Fleur Kooijman, Chinedu Decker, Nick Ketelaars (niet op de foto), Nick Huizer (niet op de foto), Tom van Meer, Joost Kruize (niet op de foto), Kevin van der Stam (niet op de foto), Robert Houwelingen (niet op de foto) en Floor de Kroon.

Social media

Tom van Meer, Edwin Scheffers en Bas Batenburg

Nacht van Midas

Fleur Kooijman, Tom van Meer, Daniël Gouw, Daniek Bakkers, , Naomi Boudeling, Luigi Polak (niet op de foto), Ties Tilman, Eveline Beacke en Julia Korteweg (niet op de foto). 

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.