• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Witlox VCS

Wie zijn wij?

Witlox VCS is specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance en juridische zaken voor het MKB-segment. Opgericht in 1990 en uitgegroeid tot een solide, slagvaardige en sociale organisatie. Kwaliteit en vakkennis zien we als een voorwaarde, jij als persoon maakt het verschil in de service en beleving voor onze klanten.

Wij vinden het aangaan van persoonlijke relaties - zowel intern als extern - erg belangrijk en besteden veel tijd en aandacht aan ´de mensen achter de cijfers´. We organiseren regelmatig activiteiten voor onze klanten en/of medewerkers om elkaar ook informeel beter te leren kennen. Zo bouwen we een hechte band op met elkaar, goed voor een jarenlange relatie.

We werken vanuit twee kantoren: Breda en Etten-Leur. Onze klantenkring bestaat uit het MKB in de nabije omgeving. We hebben een grote diversiteit aan klanten en vanuit de verschillende disciplines een aantal collega’s met specialistische kennis van een bepaalde branche. Deze specialismen zijn:

·         Horeca

·         Retail

·         Agro

·         Cure & care

Werken Bij

Bij Witlox VCS werk je in een professionele werkomgeving, waar teamspirit en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Er heerst een informele en open sfeer. We staan voor samenwerken, positivisme, authenticiteit, verbondenheid, doen ≥ zeggen, innovatie en gedrevenheid.

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden heb je voor een belangrijk deel in eigen hand, waarbij wij je op alle mogelijke manieren zullen ondersteunen en faciliteren. We hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans, die past bij jouw ambitie, wensen en persoonlijke situatie. Tevens kun je een marktconform salaris verwachten met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een actueel aanbod van onze vacatures vind je hier.

Staat jouw nieuwe uitdaging hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Maak dan gebruik van ons open sollicitatieformulier, want wij zijn zeer benieuwd naar jouw talent en toegevoegde waarde. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op:

Maartje van der Bijl: maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.

Nicole Tromp: nicole.tromp@witloxvcs.nl

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.