• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Van Oers

Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant met vestingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen. Als Young Professional Accountant kom je te werken op onze samenstel- of controle praktijk. Verder ben je de persoonlijkheid die bij het team en de klanten van Van Oers past. Helder en prettig in het contact. Je bent wat al onze klanten zijn: ondernemend!

Vacatures:

Stage en open sollicitatie - Werken bij Van Oers

Vacature Assistent Controller Roosendaal - Assistent Controller Roosendaal - Werken bij Van Oers

Vacature Young Professional - Accountant - Medewerker Accountancy - Werken bij Van Oers

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Van Oers? Kijk dan eens op www.werkenbijvanoers.nl of bel, mail of app met Wendy Snel – Lutt, recruiter bij Van Oers. Zij is bereikbaar via werken@vanoers.nl of +31 6 20710724

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.