• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel van Boekel

Van Boekel accountants en adviseurs is een fullservice-kantoor met circa vijfenvijftig medewerkers, geleid door vijf vennoten. Vanuit ons prachtige pand aan de Ringbaan West werken wij in nagenoeg alle sectoren binnen het MKB. Hierbij staan de kernwoorden aandacht, professionaliteit en deskundigheid voorop. We zijn daarnaast nauw betrokken bij evenementen en verenigingen in Tilburg, waar we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Binnen het hechte team heerst een gemoedelijke sfeer en worden verantwoordelijkheden gedeeld. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden de kans om diverse interne en externe opleidingen te volgen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. We vinden werken erg belangrijk, maar houden ook van de Brabantse gezelligheid. De vele activiteiten die we organiseren, zorgen voor een hecht team.

Interesse? Meer weten?

Neem dan contact op met onze HR-manager Jolanda van Wanrooij: jvwanrooij@vanboekel.nl of bel naar 013 463 33 533.
Op onze website vind je vanzelfsprekend ook meer informatie én onze openstaande vacatures: www.vanboekel.nl

 

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.