• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Schipper

Werken bij Schipper Accountants

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, we aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We helpen je om de beste versie van jezelf te worden. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input áltijd waardevol is. Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. Iedereen mag zijn inbreng hebben en een mening geven.

Word de beste versie van jezelf

Omdat jouw ambitie ook ónze toekomst is, bieden we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: we dagen je graag uit om dat te doen. Hoewel we samen bouwen, geloven we dat groei van binnenuit moet komen. Jij regisseert je eigen loopbaan, maar samen maken we er een mooie toekomst van!

We hebben oog voor de juiste balans

Bij Schipper kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Een goede werk-privébalans is daarbij essentieel. We helpen je je werk in te richten op een manier die bij jou past.

Onze kernwaarden zijn leidend

Verbinden
Bij Schipper weten we als geen ander dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Door die verscheidenheid te bundelen, staan we sterker. Vanuit oprechte interesse, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen, investeren we in persoonlijk contact en duurzame relaties. We slaan een brug en maken ruimte voor samenwerking door kennis te delen en elkaar te inspireren.

Vrijheid
Ook geloven we dat iedereen de vrijheid moet hebben om zichzelf te zijn. Onze medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf als individu te ontwikkelen binnen de collectieve ambitie van Schipper Accountants. Zo maken we binnen duidelijke kaders en gezamenlijke doelen veel ruimte voor ontwikkeling, zelfstandigheid en ieders ambities. Wederzijds vertrouwen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel vormen daarin de basis. Vrijheid vertaalt zich naar onze klant in de veelzijdigheid van onze dienstverlening. We bieden flexibiliteit en sluiten aan bij de specifieke behoeften van de ondernemer.

Vakmanschap
Vakmanschap betekent voor ons ook dat we oplossingsgericht denken, kritisch durven zijn en onze afspraken nakomen. Eerlijkheid, openheid en een nuchtere mentaliteit zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Waar anderen ophouden zetten wij een stapje extra. Alles gericht om nog beter in te spelen op de behoefte van onze klant.

Vooruitgang
Bij Schipper zijn we altijd in beweging. We weten wat er speelt in de markt, zijn ondernemend en altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen. De ambities van de ondernemer bepalen de koers die we samen varen. Vanuit onze proactieve houding kijken we verder dan de cijfers. We signaleren kansen en (verbeter)mogelijkheden en handelen hier ook naar. Natuurlijk nemen we ook initiatief om te reflecteren op ons eigen werk. Zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten.

Met ruim 80 jaar werkervaring, circa 350 medewerkers en 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland (waarvan een nieuw full service kantoor in Breda) behoort Schipper tot de top 20 accountants- en advieskantoren in Nederland.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.