• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Grant Thornton

 

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

  Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

 

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton
Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met meer dan 550 collega's. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 6 van accountancy- en advieskantoren met 56.000 collega’s verspreid over meer dan 140 landen.

Audit & Assurance bij Grant Thornton
Binnen de Audit en Assurance werk je voor grote MKB en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als starter ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten kan internationaal georiënteerd zijn. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

Samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton
Binnen de samenstel- en adviespraktijk ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze cliënten, bereid je de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor en ben je het aanspreekpunt voor vragen. Je wordt opgeleid voor de adviseursrol die steeds belangrijker wordt voor een AA accountant/MKB accountant.

Jouw ruimte bij Grant Thornton
Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

Traineegame
Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton Traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton Traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen én kennismaakt met collega’s uit verschillende parktijken en van diverse locaties. Uiteindelijk breng je ook nog een bezoek aan ons hoofdkantoor in Londen.

Opleidingen
Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

Multidisciplinair samenwerken
Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen. Op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.

Carrière bij Grant Thornton
Tijdens je studie, bieden we de mogelijkheid voor een meeloopstage of afstudeerstage. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk van een accountant. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op vacatures van assistent accountant.

Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere Of neem contact op met Ariane Kuijt (Recruiter) T 088 – 67 69 457 of E ariane.kuijt@carrierebijGT.nl.

Nieuws

 • Sinterkerstborrel

  Deze maand stond eigenlijk de kerstborrel gepland maar door de huidige regels...

  Lees meer
 • COVID-19

  Inzake het Corona Virus in Nederland zijn er momenteel enkele activiteiten va...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.