• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel EJP

EJP Financial Astronauts | Ricoh Nederland

EJP financial astronauts is een sterk groeiende no-nonsense partner voor totale ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingadvies en financiële administratie. Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met 55 professionals, 3 vestigingen in Den Bosch, De Bilt en Amsterdam en teams die klanten op ieder vlak met maatwerk kunnen bijstaan: zonder poespas, kraakhelder en persoonlijk.

Onze medewerkers staan op nummer 1! Betrokken, bevlogen en met de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vitaliteit en echte persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel, waardoor we ook op dit gebied onderscheidend zijn van onze concullega’s. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden. Flexibel werken met een goede work-life balance is bij EJP van groot belang. Want zonder gezonde, vrolijke medewerkers, die lekker in hun vel zitten, kunnen wij geen kwaliteit leveren.

Onze medewerkers helpen onze cliënten binnen de vele gebieden waarop we expertise hebben ontwikkeld: audits, evaluatie- of samenstellingsopdrachten, bedrijfsopvolging of -overname, fiscaliteiten en sociale zekerheid.

We werken samen met onze medewerkers en klanten op de EJP-manier: open, eerlijk en betrokken. Uiteraard met aandacht voor belangrijke externe ontwikkelingen, al dan niet uit de sector, innovatieve oplossingen, relevante deadlines, een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en transparante afspraken over de kosten.

Wij zorgen dat alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking aanwezig zijn: betrokkenheid, kennis & ervaring, innovatie én een no-nonsense mentaliteit.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.