• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel de Beer

Professioneel, gepassioneerd en op een
persoonlijke manier samenwerken:

dat is de kracht van De Beer.


Met deze visie onderneemt ons accountants- en
belastingadvieskantoor al sinds 1952. Inmiddels werken zo’n 90 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in Nederland en daarbuiten. De tijd is veranderd, maar ons fundament is nog steeds ijzersterk en actueel.

Want een goede adviseur wil en moet nog
steeds écht weten wat cliënten bezighoudt. En collega’s vormen samen pas het beste team als ze elkaars kwaliteiten kennen, benutten en waarderen.

Veel van onze cliënten bevinden zich in het
midden- en kleinbedrijf en hebben hun roots in Midden-Brabant. Ze zijn soms regionaal, maar vaak nationaal en internationaal actief. In hun omvang, expertise en karakter zijn ze verschillend. Maar ze hebben ook overeenkomsten. Zo zijn het vaak familiebedrijven. En zijn ze bezig met innoveren en toekomstgericht ondernemen, want hun continuïteit staat altijd centraal. Daarom voelen zij zich thuis bij ons en wij
bij hen.


De kracht van onze mensen

Bij De Beer vinden we medewerkers minstens
zo belangrijk als cliënten. Professionele uitdaging en passie voor het vak combineren we met een persoonlijke werkomgeving waar het draait om mensen.

Elke medewerker levert een eigen waardevolle
bijdrage. We stimuleren iedereen om te blijven leren en ontwikkelen. Onze De Beer Academy nodigt uit tot vaktechnische verdieping, talentgroei en leiderschapsontwikkeling. Maar ook het volgen van trainingen, opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten buiten onze eigen kantoormuren, juichen we toe.


‘‘Elke medewerker levert

een eigen waardevolle

bijdrage.’’


Wij vinden het vanzelfsprekend om als werk
gever de balans tussen werk en privé te bewaken. De beste werksituatie, die creëren we met elkaar. Want als je lekker in je vel zit, presteer je beter en haal je het beste uit jezelf en anderen. Daar wordt iedereen krachtiger van!

Werken bij ons

Samen jouw toekomst vormgeven

Bij De Beer werk je elke dag aan de beste versie
van jezelf. Je leert er continu van collega’s. Raakt geïnspireerd door de ambities van cliënten. En krijgt energie van de plek waar je werkt. Professioneel, met passie en op een persoonlijke manier werken in de wereld van accountancy en belastingadvies? Dat doe je bij De Beer.

Oog en oor voor jou

Wij dagen je uit. Stimuleren je. En moedigen je
aan. Maar we helpen je ook bij het bewaken van grenzen. Die tussen zakelijk en privé bijvoorbeeld. Want natuurlijk is het belangrijk dat je op hoog niveau presteert. Maar je wilt ook goed in je vel zitten. Niet alleen op het werk. Ook thuis.


‘‘Want een goede

adviseur wil en moet nog

steeds écht weten wat

cliënten bezighoudt. ’’


BYP (Beer Young Professionals)

Iedere medewerker tot 35 jaar kan deelnemen
aan BYP. Eens per maand komen de ‘jonge beren’ samen en staat er een thema of onderwerp centraal. Van elkaar leren en elkaar leren kennen zijn de belangrijkste doelen van BYP, maar ook het Bourgondische element ontbreekt nooit.


De Beer Academy

Iedere medewerker levert zijn of haar eigen
waardevolle bijdrage aan onze organisatie. Wil jij je blijven ontwikkelen? In onze eigen De Beer Academy vind je genoeg mogelijkheden om jezelf uit te dagen. Verdiepen, verbreden, leren
leidinggeven? Jouw ambities bepalen wat én
hoe je leert op de Academy.


Onboarding

Een goed onboardingtraject gaat verder dan een rondje langs de kantoren of uitleg van je laptop en de systemen. Bij De Beer hebben we een grondig en gedoseerd inwerktraject. We weten dat een fijne start belangrijk is. Daarom
krijg je volop ruimte om op een overzichtelijke
manier kennis te maken met alles en iedereen. Jouw De Beer Buddy is er voor al je vragen en zorgt ervoor dat je je binnen de kortste keren volledig thuis voelt.

 

De Beer Accountants & Belastingadviseurs | Tivolistraat 6 | 5017 HP Tilburg | T 013 211 6400 | www.debeer.nl | info@debeer.nl

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.