• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel de Beer

De Beer Accountants & Belastingadviseurs verricht al ruim 66 jaar controle-, beoordelings-en samenstellingsopdrachten voor zijn relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en non-profitorganisaties.

Door ontwikkeling en inspiratie van onze medewerkers zijn wij een partner voor ambitieuze

ondernemers en organisaties bij het realiseren van hun zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Professionele, persoonlijke contacten met passie: dat is de kracht van De Beer.

De Beer Accountants & Belastingadviseurs biedt diensten op het gebied van accountancy, audit, Corporate Finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. Onze kantoren zijn gevestigd in Tilburg, Oisterwijk en Baarle-Nassau. Op deze locaties ontvangen wij klant en relatie graag voor persoonlijk advies.

Werken bij De Beer.
We houden van ons werk en dat werkt aanstekelijk! Bij De Beer word je begeleid door deskundige en ervaren collega’s en krijg je de mogelijkheid om onze organisatie en je functie te gaan ervaren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, we kennen een goede studieregeling en we staan voor een uitstekende werk-privé balans.

Natuurlijk zijn je opleiding en dat wat je al gedaan hebt belangrijk. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in je dromen, in je plannen voor je toekomst. Zodat jij het verschil kunt maken en ons team kunt aanvullen. Uiteraard heb je ook tijd nodig voor een leven naast kantoor. Bij De Beer ben je daarvoor aan het goede adres.

Werken bij ons betekent een mooie balans tussen werk en privé. Gelukkige werknemers zijn in onze optiek namelijk mensen die voldoende tijd hebben voor hun privéleven, zodat ze zich ook goed kunnen concentreren op hun werk. Deze bedrijfsfilosofie, gecombineerd met onze no nonsens mentaliteit blijkt goed te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilburg
Ringbaan West 275, Tilburg

Oisterwijk
Moergestelseweg 16, Oisterwijk

Baarle-Nassau
Nieuwstraat 10a, Baarle-Nassau

 

T. (013) 211 64 00

info@debeer.nl

https://debeer.nl

Nieuws

 • COVID-19

  Inzake het Corona Virus in Nederland zijn er momenteel enkele activiteiten va...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.