• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Accon AVM

Over ons
Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non- profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met deruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen dat elke dag. Bij acconavm zijn we net zo ondernemend als onze klanten. Als ambitieuze stagiair, starter of professional profiteer je daar direct van. Je hebt al snel contact met ondernemers, bezoekt klanten op locatie en ziet dan ook veel bedrijven vanbinnen. Naast je vakkennis ontwikkel je zo je communicatieve en commerciële vaardigheden, waardoor je sneller groeit naar de rol van zelfstandig adviseur of accountant. Dicht bij ondernemers.

Wij bieden starters een interessante loopbaan binnen een van onze diensten, onder andere accountancy (AA en RA), belastingadvies, juridisch advies of werkgeversservice. Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze ondernemers. Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je het maximale uit je diploma halen? En toch jezelf blijven? Start dan bij acconavm. We verwachten inhoudelijke kennis en interesse in cijfers. Maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om de ondernemers te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop je jouw rol als toekomstig adviseur of accountant optimaal vormgeeft. En hoe je voldoening haalt uit je werk. Daarnaast bieden wij ook interessante stageplaatsen en werkstudentschappen om te leren en ontwikkelen tijdens je studie.

Interesse of wil je meer weten over acconavm? Neem een kijkje op onze website http://www.werkenbijacconavm.nl of neem contact op met onze campusrecruiter Kim van de Steeg via k.vandesteeg@acconavm.nl of 06 - 82420458.

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.