• Standaard

Consultant Indirect Tax Real Estate

Consultant Indirect Tax Real Estate

Onze klanten moeten aan complexe wet- en regelgeving voldoen. Wil je hen helpen in deze complexe wereld en je bezig houden met zowel cijfers als wetgeving binnen de fiscaliteit? Dan verwelkomen wij jou graag in onze praktijk. Je gaat aan de slag in onze internationale vastgoed aangiftepraktijk omzetbelasting, onderdeel van de Real Estate praktijk binnen Tax, en volgt alle ontwikkelingen op het gebied van onder andere: Omzetbelasting wet-en regelgeving, de Nederlandse Vastgoedmarkt, Horizontaal Toezicht en Tax Technology.

Wie zijn wij?

Deze functie valt binnen het Indirect Tax team binnen de Tax Real Estate praktijk. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies bij de aankoop, exploitatie en verkoop van hun vastgoed, inrichting van hun financiële, fiscale en administratieve processen. Zo helpen we ze voldoen aan complexe wet- en regelgeving. Door continu in te spelen op ontwikkelingen in het vakgebied onderscheiden we ons in de markt.
 

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.
 

Wie ben je?

 • Je bent talentvol, leergierig en ambitieus en wilt laten zien wat je in huis hebt.
 • Je volgt een HBO opleiding Fiscale Economie, Fiscaal Recht & Economie, Management, Economie & Recht of Bedrijfseconomie of hebt deze afgerond
 • Je zit in de laatste fase van je studie of bent al afgestudeerd
 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels
 • Je hebt sterk ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden

Hoe ziet je werk eruit?

Als consultant Indirect Tax Real Estate ben je betrokken bij al het werk van onze aangiftepraktijk. Het gaat hier voornamelijk om het voorbereiden en indienen van aangiften omzetbelasting van investeerders in Nederlands vastgoed, die volgens de laatste wet- en regelgeving zijn opgesteld. Je stelt zelfstandig aangiften omzetbelasting op voor (inter)nationale ondernemingen met betrekking tot hun Nederlandse vastgoedportefeuille. Je draagt je steentje bij bij het automatiseren van het aangifteproces en het uitbreiden van de aangiftepraktijk.

Natuurlijk bespreek je je opdrachten met collega’s die veel van de klant of het vakgebied afweten, maar de uitvoering ligt bij jou. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten en zijn beheerders, geeft advies en ontzorgt. Bij een aangifte ben jij degene die contact heeft met de klant, de beheerders en de Belastingdienst.
 

Wat bieden we je?

 • Een jaarcontract voor 3-5 dagen in de week
 • Een aantrekkelijk salaris, mobiele telefoon en laptop van PwC
 • Je hebt ruime keuze uit interne en externe cursussen
 • Afwisselende, dynamische baan in een internationale omgeving
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk en meekijken bij klantopdrachten
 • Informele get together activiteiten, zoals: borrels, kerstdiner, social events en meer

Solliciteer nu!

Heb je interesse om als Consultant te werken op de Indirect Tax Real Estate afdeling van PwC en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier ons aanvraagproces of solliciteer direct door op de knop te klikken. We zullen uiterlijk binnen twee weken reageren op jouw aanvraag.

Wij ontvangen wij graag de volgende documenten:

 • CV;
 • Motivatiebrief;
 • Cijferlijsten;

Let op: bij de eerste stap van je sollicitatie heb jij de mogelijkheid om je CV toe te voegen, vervolgens kun je in de derde stap je overige documenten gezamenlijk uploaden.

Als je vragen hebt over deze vacature, aarzel dan niet om mij te bellen of een e-mail te sturen. Stuur een e-mail naar onze recruiter Larissa Oosterbaan via; Larissa.Oosterbaan@pwc.com. Gelieve ons niet te benaderen betreffende deze vacature als u een agentschap vertegenwoordigt. Klik hier voor meer informatie. 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.