• Stichting Midas

HLB Witlox van den Boomen

 

Luister… wij gaan samen verder.

De wereld vraagt van alles. Van jou. En ook van ons. Verdergaande digitalisering, toenemende vraag naar hoogwaardig advies en complexer wordende regelgeving zetten ons meer dan ooit op scherp. Wij willen op iedere vestiging onze klanten optimaal bedienen met multidisciplinair advies, en vooral ook nieuwe mogelijkheden en carrièrekansen creëren voor onze medewerkers en jou als aanstormend talent. Daarom hebben we in 2023 als HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast besloten: wij gaan samen verder!

Onze fusie maakt dat je komt te werken in een organisatie van 1100+ medewerkers met een klantenbestand van 7500+ klanten verspreid over veertien multidisciplinaire vestigingen in Brabant, Limburg en de Randstad. Bij een serieuze speler dus in de top 10 grootste advieskantoren van Nederland. We bieden alle voordelen van een groot bedrijf, maar mét behoud van authenticiteit. Onze klanten en medewerkers zullen zich altijd wanen in een toonaangevend regionaal kantoor. Met kwalitatief hoogstaand multidisciplinair advies zoals bij een ‘Zuidas-kantoor’, maar waar jij en je eigen vertrouwde klantteam de klant altijd bij naam en toenaam zullen kennen. En wij jou. Want bij ons ben je nooit een nummer en kies je als medewerker op welke manier jij het liefst en meest efficiënt werkt.

Voorlopig zie je ons nog als ‘Living apart together’ onder zowel het merk HLB Witlox Van den Boomen als onder het merk Koenen en Co en het merk PKF Wallast. Binnen afzienbare tijd gaan wij als één organisatie verder om het meest toonaangevende multidisciplinaire adviesplatform in Nederland te worden. En dat doen we maar al te graag met jóu. Drink jij daarom binnenkort een kop koffie met een partner op één van onze regionale vestigingen?

 

  • Activiteiten

    ACTIVITEITEN

    De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

    Lees meer
  • Het bestuur

    HET BESTUUR

    Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

    Lees meer
  • Stichting Midas

    STICHTING MIDAS

    Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.