• Standaard

Scriptiestagiair(e) – Samenstelpraktijk – Eindhoven

Voor onze samenstelpraktijk in Eindhoven zijn we vanaf februari op zoek naar een scriptiestagiair(e).

 

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

 

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

 

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Accounting Compliance and Reporting (ACR) is een afdeling binnen Assurance waarin samenstelopdrachten worden uitgevoerd voor zowel entiteiten van grote internationale bedrijven als lokale MKB-ondernemingen. Het betreft een praktijk waarin landelijk circa 200 medewerkers dagelijks actief zijn.

 • Als scriptiestagiair(e) ervaar je hoe het is om bij EY te werken en ontwikkel je jezelf als jonge professional door het opdoen van waardevolle en relevante praktijkervaring.

< >Je gaat werken binnen multidisciplinaire teams waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt, maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter.Elke opdracht is anders en je werkt nauw samen met de andere disciplines binnen EY zoals EY Tax en HVG notarissen en advocaten, waardoor je vaak in multidisciplinaire teams samenwerkt. Je krijgt de mogelijkheid om aan jouw scriptie te werken. Hierbij kies je zelf het onderwerp en krijg je begeleiding van ervaren professionals. Je haalt het maximale uit jezelf met behulp van je persoonlijke buddy, die jou regelmatig van feedback voorziet. Je zit in je vierde jaar van je studie.Je volgt de hbo-opleiding AccountancyJe hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels.Accuratesse, stressbestendigheid en weten wat service verlenen betekent zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en functioneert uitstekend in een team. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.Een mentor die je begeleidt tijdens jouw stage en klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden.De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY, vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en stagiaire uitjes. De kans om praktijkervaring op te doen en jouw netwerk binnen EY te verbreden.hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

 

 

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Bo Heijkoop via 06 29 08 32 17 of via bo.heijkoop@nl.ey.com.

 

Direct enthousiast? Solliciteren kan via deze link.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.