• Stichting Midas

Public Relations

Binnen Stichting Midas zijn er een aantal commissies, waaronder de Public Relations commissie. Als PR-commissie zorgen wij ervoor dat de studenten in contact kunnen komen met verschillende (accountants) kantoren. Dit gebeurt door middel van een samenwerking tussen verschillende kantoren en Stichting Midas. De PR-commissie zorgt ervoor dat de vereniging in contact komt met nieuwe kantoren en heeft contact met huidige sponsoren.

Een samenwerking met Stichting Midas kan op verschillende manieren worden geuit. Zo organiseren wij met een aantal sponsoren een inhousedag. Tijdens deze dag komen de studenten een kijkje nemen bij het desbetreffende kantoor of bij een klant van het kantoor. Dit doen wij om de studenten inzicht te geven over wat het vak precies inhoudt en hoe het verloopt binnen dat kantoor. Daarnaast organiseren wij dit ook om het kantoor beter bekend te maken onder de studenten accountancy van Avans Hogeschool.

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.