• Standaard

BUITENLANDSE REIS 2019 VOLTIJD

Reglement voor deelnemers buitenlandse reis

Doel
Dit regelement is bedoeld om deelnemers en begeleiders van de buitenlandreis van tevoren op de hoogte te stellen van geldende regels tijdens de buitenlandse reis 2019 voor de tweedejaars studenten van de opleiding Accountancy (voltijd traject) op Avans Hogeschool Breda.

Betaling
De student dient na inschrijving de bijdrage ad. € 225,- te betalen aan Stichting Midas. Mocht een student twee weken na inschrijving niet betaald hebben wordt de inschrijving ongedaan gemaakt.
Afmelding voor de reis kan geschieden tot twee weken voorafgaand aan de reis. De afmelding dient te geschieden met een gegronde reden, wanneer er niet sprake is van een gegronde reden is er geen recht op terugbetaling van de bijdrage ad. € 225,-.

Busreis
Ten aanzien van een goed verloop van de busreis zijn een aantal regels van kracht:

 • De bus heeft een vaste vertrektijd en wacht niet op personen die te laat zijn, daarom vragen wij iedereen minimaal 1 uur van tevoren aanwezig te zijn op Avans Hogeschool met het adres Hogeschoollaan 1.
 • Ben je niet tijdig (minimaal 1 uur) aanwezig op locatie, zoals hierboven vermeld en mis je de reis wordt de eigen bijdrage voor deze reis niet terugbetaald! Neem zelf dus verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat je op tijd bent!
 • Bij het arriveren op school dien je de instructies van de begeleiding op te volgen zodat het inchecken zo soepel mogelijk verloopt. De busmaatschappij tolereert geen dronkenschap in de bus, wij vragen dan ook om het nuttigen van alcohol uit te stellen.
 • Consequenties naar aanleiding van dronkenschap in de bus zijn geheel voor eigen rekening.
 • Koffer/weekendtas is gratis en mag maximaal 15kg wegen. 

Aansprakelijkheid
Avans Hogeschool en Stichting Midas aanvaarden géén aansprakelijkheid inzake diefstal, vermissing, vernieling, beschadiging en/of misbruik van persoonlijke eigendommen van studenten en medewerkers. Een ieder is aansprakelijk voor zijn of haar eigen gedrag en draagt de eventuele daardoor geldende schade zelf.

Alcohol
Het nuttigen van alcohol is tijdens de verplichte activiteiten niet toegestaan. Gedurende de rest van de reis vragen wij jullie op een verantwoordelijke manier om te gaan met de consumptie van alcohol. Zie ook het punt aansprakelijkheid.

Geluidsoverlast
De studenten dienen gedurende de gehele reis en tijdens activiteiten niet voor overlast te zorgen in en om het hostel. Degenen die wel voor overlast zorgen, kunnen een sanctie opgelegd krijgen.

Huisregels hostel
Iedere student dient zich aan de huisregels van het hostel te houden. Ook hier is een ieder zelf verantwoordelijk voor zijn of haar gedrag.

Reisverzekering
Wij raden als Stichting Midas aan om voor vertrek een reisverzekering af te sluiten, zodat je gedekt bent tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Roken en drugs
Zowel op de kamers als bij de receptie en andere ruimtes in het hostel mag niet gerookt worden. Het is niet toegestaan drugs te gebruiken c.q. te verhandelen tijdens de reis. Wordt dit opgemerkt, wordt de politie ingeschakeld en ligt het niet meer in onze handen.

Veiligheid
Studenten dienen zichzelf en andere personen niet in gevaar te brengen. Wij verwachten dat de studenten zich verantwoordelijk gedragen.

Praktische informatie
Stichting Midas zal de praktische informatie en andere mogelijke vraagstukken aan deelnemers tijdig communiceren via de mail.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.