• Stichting Midas

Bedrijvendag 2020

Vanwege de veiligheid van onze sponsoren, maar natuurlijk ook de studenten van Avans is deze activiteit geschorst tot nader order vanwege het Corona Virus. Hou deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum.

[Datum Onbekend] is het weer zover, de jaarlijkse bedrijvendag van Stichting Midas in Van der Valk Princeville. Wil jij ook je netwerk uitbreiden, accountantskantoren beter leren kennen of een stage- of werkplek vinden? Dan is dit het juiste moment om je in te schrijven voor de bedrijvendag. Tijdens deze dag zullen er verschillende accountantskantoren aanwezig zijn om studenten kennis te laten maken met hun kantoor en het vakgebied accountancy.

Tijdens de bedrijvendag zullen er verschillende kantoren workshops geven over diverse onderwerpen, vervolgens zal de bedrijvenmarkt starten. Gedurende de bedrijvenmarkt kun je langs de verschillende stands lopen om kennis te maken met het kantoor en om te netwerken. Tot slot zullen wij de dag afsluiten met een driegangenmenu. Tijdens het eten kun je bij drie verschillende kantoren aanschuiven om verder te netwerken in een informele sfeer.

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met verschillende kantoren in een formele en informele sfeer?
 

Nieuws

 • COVID-19

  Inzake het Corona Virus in Nederland zijn er momenteel enkele activiteiten va...

  Lees meer
 • Kwartaalborrel Q3 19/20

  Donderdag 13 februari was het weer tijd voor alweer de derde kwartaalborrel v...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.