• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Joanknecht

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Samen betekent voor ons: onze klanten, onze collega’s, onze omgeving en ons netwerk.

Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We waarderen het als collega’s kunnen genieten van het leven. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze collega’s, niet alleen voor de tijd dat je bij ons werkzaam bent maar ook in je verdere carrière binnen of buiten Joanknecht.

Wij zien onze collega’s als professionals. Iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren binnen zijn of haar vak-volwassenheid en specifieke talenten. Iedereen is anders en wij hebben oog voor diversiteit. Dit betekent dat wij de talenten van onze mensen inzetten om onze klanten op een hoogwaardig niveau te kunnen bedienen.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan die bij je past en die je zelf invulling kunt geven? Hr-adviseur Lonneke van Loon – van Bavel vertelt je graag meer over de mogelijkheden binnen Joanknecht. Uiteraard kun je geheel vrijblijvend contact opnemen via +31 (0) 40 844 7000 of stuur een mail naar lvloon@joanknecht.nl

Nieuws

 • COVID-19

  Inzake het Corona Virus in Nederland zijn er momenteel enkele activiteiten va...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.