• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Joanknecht

Over ons
In ruim zeventig jaar zijn we gegroeid tot de brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener die we nu zijn. We werken voor ondernemers en ondernemingen in het hele land en daarbuiten. Van lokale tot internationaal opererende ondernemingen in bijna elke branche. Dat doen we bij Joanknecht vanuit één vestiging, ons fonkelnieuwe pand aan de Beemdstraat in Eindhoven. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bedienen, want we kennen elkaar allemaal.

Werken bij Joanknecht
Onze belofte: we maken de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemingsfase. Hoe we dat doen? Deskundig, betrokken en enthousiast. En vooral: met elkaar. Want samen maken we toekomst. We richten ons dan ook op de duurzame ontwikkeling van onze mensen, onze organisatie en onze klanten. Continu leren, ontwikkelen en verbeteren zit in ons DNA. Zodat wat vandaag goed is, morgen nog beter wordt.

We zijn een Great Place To Work!
Vol trots laten we zien dat we een Great Place To Work zijn. We nemen deel aan een meerjarig onderzoek van Great Place To Work om inzicht te krijgen in de mening en perceptie van onze mensen ten aanzien van onze organisatiecultuur. Dit vinden we belangrijk, omdat onze cultuur en de omgang met elkaar de basis vormen voor een duurzame en toekomstbestendige samenwerking.

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek
Wil je meer weten over ons en de mogelijkheden voor een stage of werkstudentschap? Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! Neem contact op met Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 en per e-mail.  Neem ook eens een kijkje op www.werkenbijjoanknecht.nl.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.