• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel HLB Witlox van den Boomen

Samen maken we het waar:

werken bij HLB Witlox Van den Boomen

 

Van toegevoegde waarde zijn voor ambitieuze (familie)bedrijven: dat is jouw drijfveer in je werk. Je bent een aankomend of ervaren accountant, belastingspecialist, IT-specialist, dataspecialist, HR-adviseur, jurist, estate planner, corporate finance-specialist of bedrijfsadviseur. Graag maak je vanuit jouw vakgebied en expertise deel uit van een topteam dat ambitieuze ondernemers en hun onderneming helpt om doelen te bereiken en ambities te realiseren. Waarbij jij alle ruimte krijgt om je breed te ontwikkelen. Welkom bij HLB Witlox Van den Boomen.

 

HLB Witlox Van den Boomen is een multidisciplinaire adviesorganisatie. In 2021 is onze organisatie ontstaan na een fusie tussen HLB Van Daal Adviseurs en Accountants en WVDB Adviseurs Accountants. Onze roots liggen in het zuiden van het land. Onze klantenkring telt dan ook veel Brabantse familiebedrijven, maar ook nationale en internationale mkb-bedrijven. Van middelgroot tot groot.

 

Waar wij voor staan

Onze adviesorganisatie behoort tot de grotere kantoren van Nederland. Wat ons uniek maakt, is onze missie. ‘Samen maken we het waar’ vat samen waar we voor staan: we helpen onze opdrachtgevers hun doelen te bereiken. Als multidisciplinair bedrijfsadviseur levert HLB Witlox Van den Boomen de kwaliteit en toegevoegde waarde die daarvoor nodig is. Onze specialisten staan als één team naast de klant. Als sparringpartner hebben we oog voor de zakelijke vraagstukken en kansen, maar zeker ook voor de persoonlijke drijfveren van een ondernemer. Met impactvolle adviezen dragen we bovendien graag bij aan een gezonde, betere en eerlijke maatschappij en economie.

 

We durven risico’s te nemen

Wat onze professionals gemeen hebben, is dat ze goed kunnen samenwerken, graag de armen uit de mouwen steken en een gezonde dosis lef tonen. Binnen HLB Witlox Van den Boomen durven we namelijk te experimenteren en risico’s te nemen. Dat maakt ook ons tot echte ondernemers. We werken hard aan een 9+ beleving en vinden het belangrijk om te blijven groeien door te innoveren. Het is dan ook geen toeval dat we koploper zijn op het gebied van data science en digitalisering. Dat helpt ons om onze klanten nog beter te adviseren.

 

Samen maken we het groots

Bij HLB Witlox Van den Boomen willen we samen grootse dingen mogelijk maken. Dat betekent groots werken en vooral ook groots leven. We willen dat iedereen het maximale uit zichzelf en het leven haalt. De balans tussen welvaart en welzijn, tussen werk en privé is de basis voor continuïteit. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Want als jij gemotiveerd, energiek en vitaal bent, brengt dat ons allemaal verder. Onze collega’s stimuleren we om ambities waar te maken en we coachen ze daar ook bij. Binnen het team inspireren en helpen we elkaar met ieders kennis en kunde. Je hebt daartoe toegang tot een groot netwerk: HLB Witlox Van den Boomen telt ruim 600 medewerkers (verdeeld over 7 vestigingen in Brabant en Limburg) en maakt bovendien deel uit van het HLB-netwerk in meer dan 160 landen.

 

Wil jij je blijven ontwikkelen?

HLB Witlox Van den Boomen versterkt zich graag met aankomende en ervaren specialisten die willen blijven groeien. We bieden volop mogelijkheden voor (scriptie)stages, net afgestudeerden en ervaren professionals. Ben jij ondernemend, creatief en wil je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied? Dan maken we graag kennis met je.

 

Op werkenbij.hlb-wvdb.nl vind je een overzicht van onze vacatures. Heb je vragen of wil je nader kennismaken met HLB Witlox Van den Boomen, neem dan contact op met Tess Rosdorff, Campusrecruiter via tess.rosdorff@hlb-wvdb.nl of +31621162819.

Logo HLB Witlox van den Boomen

 

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.