• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel BDO

“In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2400 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

BDO biedt nieuwe perspectieven. Daarom krijg je bij BDO de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen en kun je kiezen voor een carrière die het best bij je ambities en persoonlijkheid past. 

Kies je voor de Audit & Assurancepraktijk, dan ga je vanaf de eerste dag al direct met het controleteam op pad en werk je voor veel verschillende klanten uit diverse branches. Daarnaast volg je de master tot registeraccountant.

In de Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk van BDO leg je de basis voor je verdere carrière als financieel expert met betrekking tot de administratieve organisatie van onze klanten. Daarnaast ga je op kosten van BDO een relevante externe vervolgopleiding doen. “

Voor meer informatie kijk op https://werkenbijbdo.nl/

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.