• Stichting Midas

Bedrijfsprofiel Deloitte

What impact will you make?
Deloitte is het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te weten wat er voor jou toe doet. Let’s connect for impact.

Bij Deloitte leer je iedere dag. Of je je nu ontwikkelt door het complexe werk dat je doet, of via de mensen met wie je samenwerkt. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedere en erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het hoort bij ons. We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samen leving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega's. Het maakt ons trots. Heb jij een droom waar je écht in gelooft? Ontdek het bij Deloitte.

Ontdek onze business areas
Consulting
Als consultant bij Deloitte werk je samen met de klant aan oplossingen voor complexe uitdagingen. Je voorziet de klant van nieuwe ideeën, daarmee ben je de klant altijd een stap voor. Door nauw met je collega’s samen te werken, leer je continu en ontwikkel je jezelf tot een ervaren specialist.

Financial Advisory
Financial Advisory is de plek voor jou als als finance professional of vastgoedconsultant. We helpen organisaties met advies over merges & acquisitions, management buy-outs en financieringstrajecten. Maar ook met employee benefits, financial due diligence en advies overvastgoed.

Tax & Legal
Bij Tax & Legal maak je het werk van mensen op fiscale en juridische afdelingen efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Jij verbetert die processen met behulp van technologie.

Audit
Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende klanten en industrieën. Je ontwikkelt daarmee continu jouw aanpassingsvermogen, communicatie en analyses. Dit maakt jouw werk uitdagend. Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens anders.

​Risk Advisory
Bij Risk Advisory zien we risico’s als potentie om te groeien en bedrijfsprestaties te verbeteren. Jouw doel wordt organisaties in staat stellen risicomanagement te gebruiken om meer agile te worden. Je collega’s en jij creëren waarde door risico’s op de mees t efficiënte manier te managen.

What impact will you make?
Explore now

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.