• bestuur

BEDRIJVENDAG

Beste studenten,

Woensdag 15 mei is het weer zover, de jaarlijkse bedrijvendag van Stichting Midas staat weer voor de deur! Wil jij ook je netwerk uitbreiden, accountantskantoren beter leren kennen of een stage- of werkplek vinden? Dan is dit het juiste moment om je in te schrijven voor de bedrijvendag. Tijdens deze dag zullen er verschillende accountantskantoren aanwezig zijn om studenten kennis te laten maken met hun kantoor en het vakgebied accountancy.

Tijdens de bedrijvendag zullen er verschillende kantoren workshops geven over diverse onderwerpen, vervolgens zal de bedrijvenmarkt starten. Gedurende de bedrijvenmarkt kun je langs de verschillende stands lopen om kennis te maken met het kantoor en om te netwerken. Tot slot zullen wij de dag afsluiten met een driegangenmenu. Tijdens het eten kun je bij drie verschillende kantoren aanschuiven om verder te netwerken in een informele sfeer.

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met verschillende kantoren in een formele en informele sfeer? Schrijf je dan nu in!

 • * velden zijn verplicht.

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.