• Stichting Midas

Buitenlandse reis 2023

Het is EINDELIJK zo ver, de inschrijvingen van de buitenlandse reis gaan open! Alle derdejaars duale en voltijd studenten van het schooljaar 2022-2023 kunnen een ticket bemachtigen voor de reis naar Hasselt!

De reis is van 15 t/m 17 mei 2023. Het belooft weer een gezellige reis vol nieuwe herinneringen te worden! Dus twijfel niet en schrijf je snel in.

75 euro is de aanbetaling voor de reis.

Hasselt, de stad van de smaak, is gelegen in de Belgische provincie Limburg. Hasselt is de hoofdstad en grootste stad van Belgisch Limburg. De stad telt om en nabij de 75.000 inwoners en heeft een traditionele indeling met een compact centrum dat gelegen is in de binnenring. Door de universiteit en hogescholen is Hasselt een echte studentenstad. Het uitgaansleven in Hasselt is populair. Als student kun je profiteren van speicale prijzen voor drankjes.

 • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.