• standaard

BUITENLANDSE REIS VOLTIJD

Het is EINDELIJK zo ver, de inschrijvingen van de buitenlandse reis gaan open! Alle tweedejaars voltijd studenten van het schooljaar 2019-2020 kunnen een ticket bemachtigen voor de reis naar BERLIJN!

De reis duurt 5 dagen en loopt van 4 t/m 8 november 2019. Het beloofd weer een gezellige reis vol nieuwe herinneringen te worden! Dus twijfel niet en schrijf je snel in.

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en als stadstaat een deelstaat van dat land. Met 3.437.916 inwoners is Berlijn tevens de grootste stad van het land en na London de grootste stad in de EU. De stad ligt in het noordoosten van Duitsland, aan de rivier de Spree. Ze wordt omsloten door de deelstaat Brandenburg, waarvan ze sinds 1920 geen deel meer uitmaakt.

Inschrijven moet gebeuren voor 1 oktober 2019

Tijdens de reis is het mogelijk om een koffer/weekendtas mee te nemen van maximaal 15kg

Als je je inschrijft voor de buitenlandse reis, ga je automatisch akkoord met het reglement wat is opgesteld door Stichting Midas. Klik hier voor het reglement voor de Buitenlandse Reis Voltijd 2019. 

Als je nog vragen voor of na het inschrijven hebt, stuur dan een mail naar administratie@midas.nl

 

 

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.