• Standaard

ABAB assistent accountant Audit Tilburg

Assistent-accountant – Audit– Tilburg

Voor ons Audit en Assurance team zijn wij op zoek naar kandidaten die momenteel bezig zijn met de opleiding tot registeraccountant. Wil jij per 1 februari 2020 instromen in onze startersgroep Audit, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Vanuit de kantoren Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Veldhoven en Roosendaal werken wij voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar starters met diverse vooropleidingen, vwo en/of een afgeronde hbo-opleiding en studeer je door voor de master (Finance)? Wij zijn op zoek naar jou! ABAB biedt jou volop mogelijkheden om de opleiding tot RA voort te zetten.

Je start binnen Audit en Assurance als assistent-accountant. De combinatie van werken en leren maakt dat je theorie direct in de praktijk kan brengen. Je komt vanaf dag 1 bij onze klanten en geen dag is het zelfde. Je krijgt een mentor toegewezen die jou gaat begeleiden op zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau. Daarnaast sluit je aan bij een gezellig team waar hard werken én plezier maken samen gaan.

Graag vertellen wij jou over de functie, de combinatie met leren en over ons fantastische Audit en Assurance team. Wij organiseren o.a. inhousedagen zodat je kennis kan komen met ABAB. Maar…ben je nieuwsgierig geworden en wil je eerder kennismaken met ABAB, aarzel niet en laat het ons weten. De koffie staat klaar! 

En…..wat doet een assistent-accountant binnen Audit en Assurance?

Als assistent-accountant ben je onderdeel van het controleteam die de jaarrekening controleert. Je voert (complexe) controlewerkzaamheden uit bij de klant onder begeleiding van een ervaren assistent-accountant en controleleider. Tevens ondersteun je bij het in kaart brengen van en advies geven over de administratieve organisatie en interne beheersing.

Wat wij je bieden

Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te houden over je loopbaan.

Meer informatie over deze vacature of onze organisatie?
Stuur een e-mail naar marloes.leeijen@abab.nl of neem een kijkje op werkenbijabab.nl

 • Activiteiten

  ACTIVITEITEN

  De Activiteitencommissie van Stichting Midas verzorgt voor de studenten van Accountancy diverse activiteiten....

  Lees meer
 • Het bestuur

  HET BESTUUR

  Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen de doelen....

  Lees meer
 • Stichting Midas

  STICHTING MIDAS

  Stichting Midas is een studievereniging voor de studenten Accountancy aan Hogeschool Avans te Breda.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.